Spring naar de inhoud

Welkom bij de Bloementuin van CSA Zelfpluktuin Laurences Moestuin!

Hier kun je genieten van de prachtige bloemen die we op ons veld telen en zelf je boeket samenstellen. Onze bloementuin is onderdeel van CSA Zelfpluktuin Laurences Moestuin, waar we ons richten op duurzame landbouw en het leveren van verse, lokale producten aan onze leden.

Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten: één boeket voor €30, twee boeketten voor €50 en drie boeketten voor €75. Het is aan jou om te beslissen hoeveel boeketten je wilt kopen en hoe je ze wilt gebruiken. Je ontvangt van ons een e-mail met daarin de bonnen voor de boeketten, die je kan schenken aan wie je wil en die je in de tuin kunt gebruiken als betaalmiddel.

Op het oogstbord kun je zien hoeveel stelen er in die week beschikbaar zijn voor een boeket. Als er overvloed is, delen we dat graag jullie en wordt je boeket groter. Is er even schaarste, dan zorgen we voor kleinere boeketten, afhankelijk van de omstandigheden op het veld.

Een van onze boeren, Tim of Jonathan, is altijd aanwezig op het veld en helpt je graag bij eventuele vragen. Als je klaar bent met plukken, kun je je bonnen bij hen inleveren of ze deponeren in de voorziene brievenbus.

We hopen dat je geniet van je bezoek aan de Bloementuin van CSA Zelfpluktuin Laurences Moestuin en kijken er naar uit om je binnenkort te verwelkomen!