Spring naar de inhoud

Laurences Moestuin neemt deel aan de Ecotuindagen van Velt op 01 en 02 juni 2024

Welkom bij Laurences Moestuin! We zijn verheugd om aan te kondigen dat we deelnemen aan de Ecotuindagen van Velt. Dit geweldige evenement, georganiseerd door Velt, biedt ons de kans om onze passie voor ecologisch tuinieren te delen met bezoekers van overal. De Ecotuindagen zijn een jaarlijks terugkerend evenement dat mensen inspireert en informeert over duurzaam tuinieren en ecologisch leven.

Over Laurences Moestuin

Laurences Moestuin is een idyllische plek waar we onze liefde voor de natuur en gezonde voeding combineren. Onze tuin is een oase van biodiversiteit, waar we met zorg en respect voor de natuur een verscheidenheid aan groenten, fruit en kruiden verbouwen. We streven ernaar om op een duurzame en milieuvriendelijke manier te tuinieren, zonder het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest.

De Ecotuindagen van Velt

De Ecotuindagen van Velt zijn een fantastische gelegenheid voor tuinliefhebbers en natuurliefhebbers om inspiratie op te doen en kennis te delen. Tijdens dit evenement openen tuiniers in heel het land hun deuren voor het publiek, zodat iedereen kan zien hoe zij op een milieuvriendelijke manier tuinieren. Het is een geweldige gelegenheid om praktische tips te krijgen, vragen te stellen en nieuwe ideeën op te doen voor je eigen tuin.

Bezoek Laurences Moestuin tijdens de Ecotuindagen

Wij nodigen je van harte uit om Laurences Moestuin te bezoeken tijdens de Ecotuindagen. Je kunt onze prachtige tuin verkennen, leren over onze teeltmethoden en ontdekken hoe je zelf een ecologische moestuin kunt starten. We delen graag onze ervaringen en inzichten met jou, zodat ook jij kunt genieten van de voordelen van ecologisch tuinieren.

Datum: 1 en 2 juni 2024
Adres: Mullemstraat 23b, Oudenaarde
Toegang: Gratis

Kom langs en laat je inspireren!

Kom langs bij Laurences Moestuin en ontdek hoe ook jij kunt bijdragen aan een gezonde en duurzame leefomgeving. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!